Cum sa alegi lumanarile pentru nunta

Cum sa alegi lumanarile pentru nunta

Cum sa alegi lumanarile pentru nunta

20.03.2019

Setul de lumanari pentru cununia religioasa este folosit in nunti pentru a onora Sfanta Impartasanie intre doi oameni. Ideea din spatele acestor lumanari este un concept indreptat spre reprezentarea unirii a doi oameni, a doua familii intr-una singura. Se spune ca acest concept a aparut acum 30-40 de ani ca un simbol a crestinismului, cu toate acestea, istoria din spatele existentei sale este aceeasi.

 

O optiune moderna este ca lumanarile sa fie personalizate cu elemente de décor, culori, nume, mesaje personale si simboluri care se potrivesc cu tema nuntii.

La noi gasesti o gama variata de modele de lumanari personalizate pentru nunta, trebuie doar sa te hotarasti ce sa alegi.

 

VEZI GAMA DE LUMANARI PENTRU NUNTA

 

Pe langa lumanarile pentru ceremonia religioasa, poti sa adaugi lumanari in decorul exterior al nuntii tale. Cand iti planifici nunta, ai sansa de a face visurile de o viata pentru aceasta ocazie unica sa devina realitate. Printre optiunile de baza pentru o atmosfera magica si unica, sunt lumanarile. Dar cum alegi cele mai bune lumanari pentru decorarea nuntii tale?

Indiferent daca este vorba de lumanari pentru aranjamentele exterioare sau pentru zona de receptie, nu trebuie sa tii cont doar de detaliile estetice, ci si de cele tehnice, care pot face ca lumina lor sa imbrace evenimentul intr-o stralucire unica. Pentru aceasta, ti-am pregatit cateva sfaturi de baza pe care le poti utiliza atunci cand alegi lumanarile perfecte pentru ziua cea mare.

 

1. Achizitioneaza lumanari care nu picura

Exista o mare varietate de lumanari pe piata, dar nu toate au aceasta caracteristica. Scurgerea nu apare doar din cauza cerii din care este fabricata lumanarea, ci si datorita amplasarii acesteia intr-un curent de aer. In mod obisnuit, pachetele sau descrierea produsului vor indica ce tip de material este in compozitia lumanarilor.

 

2. Lumanari cu durata lenta de ardere

Poate parea un mic detaliu, dar este foarte important sa selectam lumanari cu durata lenta de ardere, deoarece acestea trebuie sa lumineze pe toata durata ceremoniei.

 

3. Lumanari unice pentru fiecare stil de nunta

Stilul nuntii tale poate fi imbunatatit prin stilul de lumanari pe care le introduci in decorul exterior. Nu numai ca este o chestiune de dimensiuni si amplasare, dar si de forme asortate, care combinate adauga un plus de magie. Poti alege dintr-o gama variata de forme: lumanari tip stalp, tip cilindru, decorative, sau lumanari personalizate. De asemenea, atunci cand le alegi, tine cont de finisare, care poate fi neteda sau cu texture diferite.

 

4. Lumanari de calitate superioara

Cand folosesti lumanari de inalta calitate, iti poti da seama de diferenta. Acestea ard in mod egal, nu picura pe suprafetele pe care sunt asezate si sunt elegante.

Tine totusi cont de masurile de siguranta atunci cand doresti sa folosesti lumanari in decor, ca sa nu iti  petreci o parte din ceremonie ingrijorandu-te.

 

Lumanari marturii pentru nunta

Ce modalitate mai buna de a raspandi romantismul acestei zile, decat cu o marturie lumanare care sa ii poata lumina oricui serile romantice? Indiferent daca petrecerea ta este o formala, un eveniment de primavara sau se desfasoara pe plaja, avem lumanarea perfecta pentru a fi oferita cadou invitatilor la evenimentul tau.

Poti alege intre diferite forme si arome: flori, inimioare, ingerasi, fluturi, sau lumanari imprimate.

 

VEZI GAMA DE MARTURII LUMANARI PENTRU NUNTA