Lumanari personalizate pentru botez

Lumanari personalizate pentru botez

Lumanari personalizate pentru botez

20.03.2019

Nasterea unui copil este cea mai mare bucurie a unei familii, asa ca botezul trebuie sa fie un eveniment de neuitat. La fel ca si in cazul unei petreceri de nunta, decorul si toate accesorile sunt extrem de importante.

 

Pe langa trusoul pentru botez, lumanarea de botez este un obiect foarte important, simbolizand Lumina lui Hristos. Impreuna cu parintii si nasii, fiecare copil care a primit darul pretios al botezului, va avea calea luminata in calatoria lui prin viata.

Avand in vedere semnificatia lumanarii botezului, noi ne mandrim cu crearea de lumanari personalizate unice si foarte speciale pentru toate ocaziile.

 

Folosim lumanari albe, de calitate superioara, care nu se ingalbenesc in timp. Dimensiunile variaza astfel ca vei putea alege intre: lumanari cu diametre intre 5 si 8 cm si inaltimi intre 28 si 40 cm.  

 

Lumanarile de botez se pot adapta cromatic cu tema botezului si pot fi imprimate inclusiv cu personaje Disney (Minnie Mouse, Mickey Mouse, Strumfi, Minioni, ingerasi, tema marina, motive traditionale). Panglicile si fundele pot fi adaugate pentru un plus de eleganta, in functie de tematica aleasa.         

 

Pe lumanare mai poti adauga si numele bebelusului si / sau data botezului. Trebuie doar sa ne contactezi si vom alege impreuna cea mai buna varianta.

 

Ca sa iti arati recunostinta fata de invitatii la botez, alege marturii de botez inedite, cum sunt lumanarile decorative: ingeras, bebelus, fluture, botosei, sau mici lumanari imprimate.

 

Descopera toata colectia de lumanari pentru botez: AICI

 

Descopera toata colectia de marturii pentru botez: AICI