Meniu
Cosul tau

Tavite Mot

La petrecerea de taiere a motului sau ruperea turtei se obisnuieste ca parintii sa puna pe o tavita diverse obiecte, din care copilul va alege doar trei dintre ele. Conform traditiei populare romanesti se spune ca lucrurile alese de copil de pe tavita de mot, sunt sugestive pentru viitorul acestuia, dar si pentru meseria pe care o va imbratisa copilul. Daca nu va regasiti in modelele prezentate de noi, nu ezitati sa ne contactati pentru a realiza impreuna special pentru cel mic o noua tavita cu o noua tematica.

Setul pentru taierea motului Strumfi este lucrat manual in atelierul nostru, iar pentru un rezultat desavarsit am ales materie prima de cea mai buna calitate. Frumusetea acestui set de mot este data de imbinarea picturii cu tehnica decoupage-ului. Seturile se personalizeaza gratuit cu numele copilul..
249,00 Lei
Setul pentru ruperea turtei Fetita cu Flori este lucrat manual in atelierul nostru, iar pentru un rezultat desavarsit am ales materie prima de cea mai buna calitate. Frumusetea acestui set de turta este data de imbinarea picturii cu tehnica decoupage-ului. Seturile se personalizeaza gratuit cu numel..
249,00 Lei
Setul pentru taierea motului Mickey Mouse este lucrat manual in atelierul nostru, iar pentru un rezultat desavarsit am ales materie prima de cea mai buna calitate. Frumusetea acestui set de mot este data de imbinarea picturii cu tehnica decoupage-ului. Seturile se personalizeaza gratuit cu numele co..
249,00 Lei
Setul pentru ruperea turtei Minnie Mouse este lucrat manual in atelierul nostru, iar pentru un rezultat desavarsit am ales materie prima de cea mai buna calitate. Frumusetea acestui set de turta este data de imbinarea picturii cu tehnica decoupage-ului. Seturile se personalizeaza gratuit cu numele c..
249,00 Lei
Setul pentru taierea motului Baby Boss este lucrat manual in atelierul nostru, iar pentru un rezultat desavarsit am ales materie prima de cea mai buna calitate. Frumusetea acestui set de mot este data de imbinarea picturii cu tehnica decoupage-ului. Seturile se personalizeaza gratuit cu numele copil..
249,00 Lei
Setul pentru ruperea turtei Pisicuta Marie este lucrat manual in atelierul nostru, iar pentru un rezultat desavarsit am ales materie prima de cea mai buna calitate. Frumusetea acestui set de turta este data de imbinarea picturii cu tehnica decoupage-ului. Seturile se personalizeaza gratuit cu numele..
249,00 Lei
Setul pentru taierea motului Winnie the Pooh este lucrat manual in atelierul nostru, iar pentru un rezultat desavarsit am ales materie prima de cea mai buna calitate. Frumusetea acestui set de mot este data de imbinarea picturii cu tehnica decoupage-ului. Seturile se personalizeaza gratuit cu numele..
249,00 Lei
Setul pentru ruperea turtei Balerina este lucrat manual in atelierul nostru, iar pentru un rezultat desavarsit am ales materie prima de cea mai buna calitate. Frumusetea acestui set de turta este data de imbinarea picturii cu tehnica decoupage-ului. Seturile se personalizeaza gratuit cu numele copil..
249,00 Lei
Setul pentru taierea motului Micul Print este lucrat manual in atelierul nostru, iar pentru un rezultat desavarsit am ales materie prima de cea mai buna calitate. Frumusetea acestui set de mot este data de imbinarea picturii cu tehnica decoupage-ului. Seturile se personalizeaza gratuit cu numele cop..
249,00 Lei
Setul pentru ruperea turtei Zana este lucrat manual in atelierul nostru, iar pentru un rezultat desavarsit am ales materie prima de cea mai buna calitate. Frumusetea acestui set de turta este data de imbinarea picturii cu tehnica decoupage-ului. Seturile se personalizeaza gratuit cu numele copilului..
249,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies