Meniu
Cosul tau

Body

Se apropie prima aniversare si nu ai inca tinuta potrivita pentru bebe? Bebele vostru va fi super adorabil intr-un body personalizat special creat pentru el/ea. Body-urile sunt personalizate prin broderie in culori atent alese din materiale de cea mai buna calitate. Daca nu va regasiti in modelele prezentate de noi si doriti sa personalizam body-ul cu alt model de broderie pentru a se asorta cu tematica petrecerii voastre nu ezitati sa ne contactati.

Body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an, cu tematica Baby Mickey Mouse si numele bebelusului. Body-ul este fabricat in Romania din bumbac 100% tip interlock (pieptanat) un material fin, de calitate superioara, moale, confortabil, extrem de prietenos cu pielea bebelusului. ..
89,00 Lei
Body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an, cu tematica Pisicuta Marie si numele bebelusului .  Body-ul este fabricat in Romania din bumbac 100% tip interlock (pieptanat) un material fin, de calitate superioara, moale, confortabil, extrem de prietenos cu pielea bebelusul..
89,00 Lei
Body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an, cu tematica Bebe Strumf si numele bebelusului. Body-ul este fabricat in Romania din bumbac  100% tip interlock (pieptanat) un material fin, de calitate superioara, moale, confortabil, extrem de prietenos cu pielea bebelusului. ..
89,00 Lei
Body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an, cu cifra 1 Body-ul este fabricat in Romania din bumbac 100% tip interlock (pieptanat) un material fin, de calitate superioara, moale, confortabil, extrem de prietenos cu pielea bebelusului. Culoarea Body-ul este "Blanc de blanc", un..
89,00 Lei
Body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an, cu tematica Boss Baby si numele bebelusului. Body-ul este fabricat in Romania din bumbac 100% tip interlock (pieptanat) un material fin, de calitate superioara, moale, confortabil, extrem de prietenos cu pielea bebelusului. Culoarea..
89,00 Lei
Body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an, cu cifra 1 . Body-ul este fabricat in Romania din bumbac 100% tip interlock (pieptanat) un material fin, de calitate superioara, moale, confortabil, extrem de prietenos cu pielea bebelusului. Culoarea Body-ul este "Blanc de blanc"..
89,00 Lei
Body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an, cu tematica Minnie Mouse Zana si numele bebelusului .  Body-ul este fabricat in Romania din bumbac 100% tip interlock (pieptanat) un material fin, de calitate superioara, moale, confortabil, extrem de prietenos cu pielea bebelu..
89,00 Lei
Set format din tutu si body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an si numele fetitei. Fustita tutu este realizata pe elastic din tulle de culoare mov si sistem fâșii, in talie fustita are o fundita asortata din satin. Body-ul este din bumbac 100% tip interlock (pieptanat) un m..
169,00 Lei
Body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an, cu tematica Ursulet si numele bebelusului . Body-ul este fabricat in Romania din bumbac 100% tip interlock (pieptanat) un material fin, de calitate superioara, moale, confortabil, extrem de prietenos cu pielea bebelusului. Culoarea ..
89,00 Lei
Body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an, cu tematica Unicorn Body-ul este fabricat in Romania din bumbac 100% tip interlock (pieptanat) un material fin, de calitate superioara, moale, confortabil, extrem de prietenos cu pielea bebelusului. Culoarea Body-ul este "Blanc de b..
89,00 Lei
Body personalizat prin broderie pentru aniversarea varstei de 1 an, cu tematica Balerina si numele bebelusului .  Body-ul este fabricat in Romania din bumbac 100% tip interlock (pieptanat) un material fin, de calitate superioara, moale, confortabil, extrem de prietenos cu pielea bebelusului. Cu..
89,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)